OPSLAGSTAVLEN

Velkommen til "Opslagstavlen" i et mere moderne format. Her er der plads til ris og ros af bestyrelsen og dens gerninger, og  her kan alle beboere komme med kommentarer og ideer til,  hvordan tingene kan gribes an, så det gavner fællesskabet. Eller også kan man ad denne vej sælge et pund kartofler og en børnecykel. Ordet er frit, så længe tonen er urban. Kom nu bare ud af hullerne og giv Jeres mening til kende.

5 tanker om “OPSLAGSTAVLEN

 1. Ib

  Umiddelbart synes jeg nok at 150 kr for en bøf er i overkanten, når man selv medbringer tilbehør til denne. Jeg ved godt, at jeg selv har været med til at beslutte det, og at der både er velkomstdrink, fitnessguru og musik oveni bøffen – men alligevel. Hvis men er to voksne og to lidt større børn, der også vil have en bøf, så er det 600 kr!! Det er trods alt en udskrivning.
  ib (31)

 2. Jesper Laustsen

  Bare vent Ib til du også skal have dine børnebørn og oldebørn med til vejfesten – så rækker pensionen ikke til bøffer til alle.

  Iøvrigt lidt spøjst med dette log in til de hemmelige sider – jeg står logget ind som Jesper Laustsen, trods jeg sædvanligvis kalder mig Henrik Korsby.
  Nu er det vel ikke noget med, at ham Jesper den bandit har stjålet min identitet??
  Henrik 30B

 3. Ib

  Så bliver de allesammen linet op til sidst på aftenen, hvor formanden vandrer rundt for at få afsat de overskydende pølser. Iøvrigt er problemet med din identitet nu rettet, så vi alle sammen hedder “medlemmer” – også ham identitetstyven i nr. 21 B – hvis brøde har bestået i, at han har udfyldt sin brugerprofil. Jeg foreslår, at vi udskifter det fælles brugernavn med vores individuelle mailadresser. Det giver den fordel, at der så altid vil være en identitet på indlægget (navn eller husnummer) så vi undgår at sælge hinanden huse eller Kelds motorcykel.

 4. Viggo Høst

  Der er stadig bøvl med log ind…Jeg står logget ind som Viggo Høst :0) VH Hanne Riis

 5. Master Forfatter

  Hej allesammen på Prinsknudsvej 🙂

  Hvis i lægger mærke til nogle småændringer på siden, så er det fordi at hjemmesiden har været under “brute force attack” af nogle hackere fra Italien – vi har hos AT7 Design afværget angrebet, og har iværksat nogle tiltag, der gør hackerne må vende tilbage til druedyrkningen –

  Dvs at vi har afvist dem i døren, og de får således ikke lov til at komme ind – vi forsikrer jer om, at i er i sikre hænder. 🙂

  Alle ønsker og forslag modtages med kyshånd på webmaster@at7.dk

  Med venlig hilsen
  AT7 Design

Skriv et svar